Kesän kuulumiset

Tämä kesä on mennyt ihan mielettömän nopeasti enkä ole ehtinyt tekemään postauksia niin paljon kuin olisin halunnut. Viime aikoina olen saanut pikkaisen kiinni tästä blogielämästä ja täten saanut ulos jonkin verran postauksia, mutta keskeneräisinä on silti aikamoinen liuta postauksia. 

Sain vihdoinkin aloitettua tämän trilogian!
Olen ehtinyt lukemaan aika niukasti, mutta kuitenkin olen lukenut. Esim. sain vihdoinkin aikaiseksi aloittaa LoTR-trilogian ja se etenee tasasesti. Steve Jobsin elämänkerta on junnannut paikallaan jo jonkin aikaan, mutta se onkin semmoinen kirja, ettei pieni tauko ole haitaksi. Olen myös edennyt viimeinkin Olympoksen sankareiden viimeiseen kirjaan, mutta omaksi harmiksi en ole pitänyt siitä laisinkaan yhtä paljon kuin edellisistä osista. Tarinan kerrontaan valitut hahmot eivät ole oikein mieleisiäni. Viikon alussa aloitin myös lukemaan Dorian Grayn Muotokuvaa, jonka olen jo kertaalleen lukenutkin ja silloin se löysi tiensä ihan minun lempikirjojen joukkoon, joten kun löysin kyseisen kirjan hyvä kuntoisena kirpparilta alle eurolla oli minun pakko ostaa se. Kyseinen kappale on Kai Kailan suomentama ja se minkä itse luin oli Jaana Kapari-Jatan suomentama, joten jännä nähä onnistuuko Kain suomennos yhtä hyvin kuin Jaanan, sillä Jaanan suomennos oli ihan loistava.

Elokuvia ja sarjoja olenkin katsonut sitten aivan liika. Kesän aikana on sarjoina mennyt niin Game of Thronesin kuudes tuotantokausi (josta ehdinkin jo tekemään mielipidepostauksen), Uusi Sherlockin kaudet 1-2 (joista molemmista on tulossa omat postaukset), HBO:n uutuus Vinyl, Netflix sensaatio Bates Motel, Peaky Blinders, Suits ja Mr. Robot.  Koitan tehdä postauksen mahdollisimman monesta, mutta epäilen etten onnistu kaikista tekemään. Ajattelin myös, että jos tekisin tuommosen spoileri täytteisen mielipidepostauksen (kuten tein Game of Thronesista) Sherlockista. Sarjan päänäyttelijä Benedict Cumberbatch kun on lumonnut minut kuluvan kesän aikana sekä Sherlockina, että elokuvassa The Imitation Game Alan Turingina.

Benedict Cumberbatch elokuvassa The Imitation Game.

Elokuviakin olen katsonut aivan hirveeeeesti. Uutuuksista tein jo varsin kielteisen postauksen Batman vs Superman elokuvasta.  Muita uutuuksia joista olen tekemässä postausta ovat mm. Hail, Caesar!, Demolotion, Get a Job, Captain America: Civil War, 10 Coverfield Lane, Hush sekä The Fundamentals of Caring. Muita elokuvia joista teen postauksen ovat mm. The Imitation Game, Amerikan Psyko, John Wick, Room, Drive jne.. eli elokuvapostauksia tulee olemaan tulevaisuudessa paljon. 

  Tässä kaikki tällä kertaa, mites teidän kesänne on kulunut?

4 kommenttia:

 1. Kesän alussa luulin, että minulla olisi suunnilleen koko elämä aikaa vain olla ja lukea hyviä kirjoja, mutta nyt heinäkuun lopussa totean ettei ihan näin ole ollut. Vähän liikaa Netflixiä, Viaplaytä, em-futista ja opiskelujen suunnittelua ja liian vähän muuta aikaa. Huomenna lähden Leville patikoimaan niin sielläkään tuskin ehdin hirveästi lukemaan. Jos edes Heir of Firen loppuun saisin kun niin hyvä kirja mutta en malta olla aloillani niin kauan että loppuun lukisin. Hirveästi tekee mieli myös tv-sarjoja katsella ja Gilmoren tytöt on jo hyvässä vauhdissa. Sons of Anarchy kutsuisi jälleen luokseen, mutta jätän sen ehkä mieluummin joskus syksyyn taas. Such is life ja niin edelleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni oli samanlainen fiilis kesän alettua, mutta nyt voisin todeta samaa. Em-kisat tuli katsottua, harmi vaan ettei suosikkieni lento kestänyt kauhen pitkälle. Viaplay ja Netflix on kyllä aikasyöppöjä, olenkin miettiny että pitäisikö sitä pitää tauko ja kieltää itseäni käyttämästä kyseisiä sivuja. :D

   Ui, patikointi on kivaa! Itse en ole tänä kesänä päässyt, mutta oli puhetta porukoiden kanssa, että käytäis joku reissu halti-tunturilla. Saa nähä toteutuuko koko idea.

   Poista
 2. Oi, kivan paljon tulossa elokuvapostauksia! Itse yritin myös skarpata siinä mutta jotenkin se ei vaan oikein luonnistu, joten teen niitä hyvin harvoin. Mutta kiva lukea niitä täältä, varsinkin noista (monista) mitä en ole vielä itse nähnyt, että kannattaako katsoakaan. Oma kesäni on mennyt lähinnä Gilmoren tyttöjen parissa, muuta ei ole kerennyt katsoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti tosi kiva kuulla! :) Olen hieman pelännyt, että elokuvapostauksien suuri määrä voisi tuoda negattiivista palutetta sillä blogihan oli alkun perina ja ihan nimenkin perusteella ensisiaisesti kirjablogi.

   Poista