Viikon top-5

Tämän viikkoisen viikon-top 5 postauksen aihe lienee monelle tuttu.
Tämän kertaisena aiheena on siis parhaat kirjavlogit. 

padfootandprongs07

padfootandprongs07 on tämän kertaisen kisan viides. Ihan menevä vlogi ja olen vlogin pitäjän kanssa aina silloin tällöin jopa samaa mieltä asioista, mutta aika useasti mielipiteemme eroaa ja täten katson tätä aina vain harvemmin. Hyvä vlogi kuitenkin joka on aivan varmasti tutustumisen arvoinen.

Little Book Owl

Little Book Owl vlogin kohdalla voisin sanoa samaa kuin edellisestäkin sillä tämäkin on tutustumisen arvoinen vlogi, mutta itse en ole viime aikoina kauhean innokkaasti seurannut enään.

WellDoneBooks

Jos etsit vlogia, joka opastaa sinua lukemaan jotain muutakin kuin nuorten kirjoja niin WellDoneBooks on juuri semmoinen. Esim. itse taisin tarttua yhteen lempikirjaani tämän vlogin takia.

polandbananasBOOKS

polandbananasBOOKS on varmaan pirtein kirjavlogi mihinkä olen törmännyt. Pitäjä jaksaa viihdyttää pirteydellään sekä yliaktiivisuudellaan. Vlogi sisältää myös muutakin kuin pelkkiin kirjoihin liittyviä postauksia joten sekin on minun mielestäni plussaa.

JesseTheReaders

JesseTheReaders on tämän viikkoisen kilpailun voittaja. En tiedä onko kyseessä paras tai viihdyttävin kirjavlogi, mutta ainakin oma lempparini. JesseTheReadersin kautta tutustuin ylipäätään koko booktube yhteisöön. Vlogi on viihdyttävä ja olen todella usein samaa mieltä pitäjän kanssa, joten ei liene yllätys, että voittaja löytyy täältä.


Tämmöistä tällä kertaa. Seuraatteko itse booktubea ja jos seuraatte mitkä ovat teidän suosikkeja?

Hyvää pääsiäistä kaikille!:)

6 kommenttia:

 1. Minäkin löysin JesseTheReadersin avulla booktuben maailman :) Sinun listaltasi seuraan aktiivisesti vain WellDoneBooksia ja silloin tällöin Padfootandprongs07in videoita. Omat suosikkini ovat Peruseproject ja Readbyzoe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin seurailen Perusprojectia, mutta minulla tahtoo olla hieman erillainen kirjamaku kuin hänellä niin sen takia hän on jäänyt aikalailla taka-alalle. Readbyzoe on taas minulle aivan uusi tuttavuus, joten pitääpä käydä tsekkaamassa. :)

   Poista
 2. Haha ironista, koska joku aika sitten mietin et onko tälläisiä immeisiä, jotka vloggaa kirjoista :D täytyy tutustua !!

  VastaaPoista
 3. Omia lemppareita ovat mm. Little book owl, Peruseproject ja padfootandprongs07. Kirjamaut tuntuu kolahtavan yhteen ja heidän videoitaan on kiva katsoa. Sen sijaan esimerkiksi
  polandbananasBOOKSista en välitä, liian räiskyvää ja vauhdikasta menoa makuuni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä jos polandbananasBOOKS tuntuu liian räiskyvältä, sillä itsekkin olin joskus sitä mieltä, mutta ajan saatossa olen jotenkin tottunut siihen :D

   Poista