48h lukumaratoni (Loppu)

Törmäsin Tarinoiden syvyydet blogia lukiessani tähän ideaan ja innostuin ajatuksesta heti! Olen ollut niiiin laiska kirjojen suhteen tämän kesän aikana, että oikein hävettää. Elokuvat ja tv-ohjelmat ovat ottaneet minusta tukevan yliotteen ja nyt siihen on reagoitava jotenkin. Mikä sen tehokkaampi tapa ottaa itsestään niskasta kiinni kuin kahden päivän maratoni.

Kirjoja joita luen ovat: 
Sunset Park - Paul Auster
Oman elämänsä sankari - John Irving
Sormusten ritarit - J.R.R. Tolkien
Dorian Grayn - Oscar Wilde

23:05 - aloitin maratonin

0:14 - olen lukenut  59 sivua kirjasta Sunset Park ja olen tällä hetkellä kirjan sivulla 200. Pitääpä todeta, ettei valitsemani kirjat taida olla ihan parhaita maratoonaamiseen, mutta näillä mennään. :D Nyt käyn unten maille, joten palataan huomenna tämän pariin! 

12:33 - Pari muuttujaa tuli vastaan ja joudun tekemään tänään pari hommaa, jotka vie aikaa. Toivon mukaan pääsen illempana takaisin kirjojen pariin.

19:18 - Sormusten ritarit on luettu. Sain kuin sainkin aikaa lukemiseen sillä minun piti matkustaa porukoiden luokse tekemään pari hommaa, mutta en tykkää lukea julkisilla paikoilla joten olin jo varma etten tulevan bussimatkan yhteydessä tule koskemaankaan kirjoihini, mutta toisin kävi. Luin kirjaa matkalla jonkin verran ja loput porukoilla. Itse kirjasta en pitänyt niin hirveästä ja annoin kolme tähteä goodreads sivustolla.

0:04 - Olen lukenut 60 sivua illan aikana. Viimeiset sata sivua enään jäljellä Sunset Parkissa.

1:26 - Paul Austerin Sunset Park on saatettu päätökseen. Kirja oli hyvä, mutta jostain kohdin myöskin todella uuvuttava. En suosittele maratonilukemiseksi. :D

15:29 - 116 sivua luettu Dorian Graysta. Suomennos ei mielestäni eroa kummoisesti siitä toisesta minkä aikoinaan luin.

18:00 - 20 sivua Steve Jobsia eteenpäin. Ei oikein ole tänäänkään lähtenyt niin kuin olisin toivonut. Voisin ottaa jonkun nopealukuisen nuortenkirjan tähän päätteeksi.

22:01 - i'm done. Dorian Gray on luettu! Olen lukenut nyt 816 sivua ja päätänkin maratonin tähän. Ei mikään ihmeellinen tulos ja olen 24 tunnin maratoneilla saanut lähes yhtä paljon luettua, mutta tämä on kuitenkin lähes enemmän kuin mitä olen lukenut koko kesän aikana, joten pitää olla aika tyytyväinen. :)

Tähän mennessä olen lukenut 816 sivua.

Mukaan pääsee vielä, joten jos innostut ajatuksesta niin liity ihmeessä mukaan!:)

4 kommenttia: