Viikon Top-5 (Vuoden 2016 parhaat elokuvat.)

Taas on tullut se aika vuodesta kun on aika laittaa vuoden parhaat elokuvat järjestykseen. En ole nähnyt kaikkia elokuvia joita olisin halunnut nähdä viime vuodelta joten teen todennäköisesti tämän samaisen listan joskus uudestaan, mutta nyt tulee lista niistä mitä olen nähnyt tänä vuonna.


5. Swiss Army Man (Ohjannut: Dan Kwan, Pääosa: Daniel Radcliffe, Paul Dano)

Kun näin elokuvan trailerin en ollut kovin innokas elokuvan suhteen. Kun näin elokuvan alun, en tiennyt pitäisikö nauraa vai itkeä, mutta mitä pidemmälle elokuva eteni sitä loistavammalta se vaikutti. Erittäin uniikki tarinan kerronta ja erittäin uniikki tarina. 


4. Rogue One (Gareth Edwards, Pääosa: Felicity Jones, Diego Luna, Alan Tudyk)

Yksi harvoista suuren budjetin omaavista elokuvista jota odotin ja joka varsinkin onnistui. Moni ei pitänyt tästä yhtä paljon kuin minä ja myönnän, että elokuvassa tiettyjä puutteita, mutta ihan oikeesti tätä lähemmäks alkuperäistä trilogiaa ei enää voi päästä. Rakastin rogue one- ryhmää, rakastin Darth Vader kohtauksia, rakastin alkuperäisen trilogian tuntua ja Clone Warsin sekä Rebels sarjan katsojana rakastin pieniä kohtia joissa oli viitteitä näistä sarjoista. Yksi lempi Star Wars elokuvista tällä hetkellä, sanokoot muut mitä sanovat. Minä tykkäsin.

3. Sing Street (John Carney, Pääosa: Ferdia Walsh-Peelo, Aidan Killen, Maria Doyle Kennedy)

Joka vuosi tuppaa tulemaan pienen luokan elokuvia, jotka saavat ihmeitä aikaan ja yllättävät kaikki katsojat. Vuoden 2016 yllättäjä on Sing Street. Pidin tästä elokuvasta niin paljon. Jos haluat katsoa elokuvan perheen kesken tai vaikka parisi kanssa niin suosittelen tätä!

2. The Nice Guys (Shane Black, Pääosa: Russel Crowe, Ryan Gosling)

Miksi kukaan ei käynyt katsomassa tätä leffaa? Vuoden toiseksi paras elokuva enkä ole muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Paras komedia pitkään aikaan. Loistavat päänäyttelijät joilla oli vaan niin loistava kemia yhdessä. Tästä haluttaisiin tehdä jatko-osia, mutta niin mitättömän suosion takia se taitaa jäädä tekemättä.  

1. Hell or High Water (David Mackenzie, Pääosa: Ben Foster, Chris Pine, Jeff Bridges)

Vuoden paras elokuva. Ben Foster saa tästä elokuvasta sivuosan oscar- ehdokkuuden tai sit multa menee usko koko palkintoon. Chis Pine ja Ben Foster esittävät molemmat elämänsä parhaat suorituksensa ja kun käsikirjoitus sekä ohjaus onnistuvat täydellisesti niin elokuvasta ei voi olla pitämättä.

Mitkä elokuvat olisivat teidän listallanne?:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti