Kirjasarjat jotka aion lukea loppuun tänä vuonna

Vihdoinkin postaus kirjoista. Viime kerrasta on jo ikuisuus ja pahoitteluni siitä. En vaan ole viime aikoina ollut kirjojen parissa niin paljoa kuin olisin halunnut olla, joten sen takia postauksetkin ovat jääneet vähiin kirjojen osalta (ja vähän muutenkin). Tämän postauksen aiheena on siis kirjasarjat jotka aion viedä päätökseen tämän vuoden aikana. 

Puoliksi poissa (Half Bad, #3)Puoliksi paha -trilogia

Olen lukenut trilogian ensimmäisen ja toisen osan (Puoliksi paha & Puoliksi villi) ja pidin molemmista. En mitenkään ihan hirveästi, mutta pidin silti. Tänä vuonna aion lukea viimeisen osan (Puoliksi poissa) sillä haluan nähdä mihin tämä hieman omituinen sarja päättyy. Tässä voi käydä ihan miten tahansa.

Viimeinen tähti (5. aalto, #3)5. aalto -trilogia

5. aalto oli nuortenkirjana hyvä paria lukua lukuunottamatta. Trilogian toinen osa (Ääretön meri) oli mielestäni taas hyvin kömpelö ja vähän jopa turha ja mielestäni tämä sarja oltaisi voitu jättää vain yhdeksi kirjaksi sillä Viides aalto päättyi juuri sopivaan kohtaan ja näin olisi koko ihmisrodun pelastusoperaatio teinilauman toimesta jäänyt pois, mutta kun kerran olen lukenut jo suurimman osan sarjasta niin olen päättänyt, että luen nyt sen viimeisenkin osan. Toivon mukaan Rick Yancey on keksinyt jonkin järkevän lopun tälle sarjalle.

Olympoksen veri (Olympoksen sankarit, #5)Olympoksen sankarit 

Olen pitänyt tästä sarjasta jopa enemmän kuin Percy Jacksonin omasta sarjasta ja täten ihmettelenkin miten en viime vuonna pystynyt päättämään tätä sarjaa. Viimeinen osa oli jo lainassa, mutta en vain yksinkertaisesti halunnut lukea sitä. Olin vähän pettynyt kertojahahmoista, mutta silti ei kukaan sarjan hahmoista ole niin huono etteikö sitä jaksaisi lukea. Jännä nähdä mihin sarja päättyy.
Onkos teillä suunnitelmissa lukea jokin sarja loppuun kuluvan vuoden aikana?:)

1 kommentti:

  1. Thanks for sharing
    Village Talkies a top-quality professional corporate video production company in Bangalore and also best explainer video company in Bangalore & animation video makers in Bangalore, Chennai, India & Maryland, Baltimore, USA provides Corporate & Brand films, Promotional, Marketing videos & Training videos, Product demo videos, Employee videos, Product video explainers, eLearning videos, 2d Animation, 3d Animation, Motion Graphics, Whiteboard Explainer videos Client Testimonial Videos, Video Presentation and more for all start-ups, industries, and corporate companies. From scripting to corporate video production services, explainer & 3d, 2d animation video production , our solutions are customized to your budget, timeline, and to meet the company goals and objectives.
    As a best video production company in Bangalore, we produce quality and creative videos to our clients.

    VastaaPoista