Kirjasarjat, jotka haluaisin aloittaa tänä vuonna


Eilen käytiin sarjoja jotka haluan saada päätökseen tämän vuoden aikana kun taas tänään puhutaan sarjoista jotka haluan aloittaa tänä vuonna! Näitä olisi, vaikka kuinka paljon, mutta nämä kolme valittua ovat ne mitkä haluaisin kaikkien eniten saada luettua.


Tuulen nimi (Kuninkaansurmaajan kronikka, #1)Tuulen nimi (Kuninkaan surmaajan kronikka)

Yksi kuuluisimmista ja varmaan arvostetuimmista fantasiakirjoista. Moni, siis ihan mielettömän moni on kehunut tätä minulle ja suositellu. Viime viikolla törmäsin tähän kirjastossa ja olin sillee, että miksi ei ja nyt se odottaa jo yöpöydällä.Kesän miekka (Magnus Chase and the Gods of Asgard, #1)Kesän miekka (Magnus Chase)

Rick Riordanin kirjat ovat olleet yhtiä suosikkejani lasten/nuorten kirjojen osalta, joten ei ole kovin suurin yllätys, että tämä on tällä listalla. Olen kuullut todella paljon hyvää tästä ja jotkut ovat tykänneet tästä enemmän kuin Percy Jacksoneista, mikä lupaa hyvää. Olenko muuten ainoa vai häiritseekö muitakin tuo suomennetun kirjan kammottavat kannet? Minun mielestäni ainakin näyttää aika rumalta.


Vain puoliksi kuningas (Särkynyt meri, #1)Vain puoliksi kuningas (Särkynyt joukkue)

Olen jo kertaalleen lukenut tämän puoleen väliin asti englanniksi, mutta se jäi lukematta, koska kuulin, että tästä tulee myöskin suomennos. Ajattelin siis odottaa sitä  suomennosta ja kun se tuli niin minulla piti niin kovaa kiirettä niin en vain ehtinyt lukemaan sitä. Tänä vuonna haluaisin lukea ainakin tämän ensimmäisen osan.


Mitä sarjoja te haluaisitte aloittaa?:)

2 kommenttia:

  1. Oo Tuulen nimi! Ollut lainassakin kerran, mutta en ehtinyt siihen tarttua. Haluaisin sen itsekin lukea tänä vuonna, sillä tosiaan niin moni sitä on kehunut! Haluaisin myös antaa uuden mahdollisuuden Marissa Meyerin The Lunar Chronicles -sarjalle! Ja onhan noita sarjoja monia mitkä kiinnostavat.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, sen takia itsekin olen niin kiinostunut Tuulen nimestä kun kaikki ovat kehuneet sitä. Toivon mukaan ei suotta :P The Lunar Chronicles -sarja on ollut minulla vähän semmoinen, etten jotenkin jaksa uskoa, että pitäisin siitä, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

      Poista