Tulevat julkaisut: Elokuvat

Kuluneen vuoden tapaan myös ensi vuonna tulee monta mielenkiintoista tekelettä niin valkokankaalle kuin myös paperille painettuna ja päätinkin täten listata omasta mielestäni mielenkiintoisimmat tapaukset!

Tämän postauksen kohteina on vain ja ainoastaan elokuvat, koska muuten tämä postaus venyisi aivan naurettavan pitkäksi. 


Suicide Squad 

Aloitetaanpa ehkä sillä kaikkien odotetuimmalla eli Suicide Squadilla. Elokuvan traileri oli katsotuin traileri koko vuoden aikana, mikä on aika huimaa sillä tähän kilpailuun osallistuin niinkin suuria nimiä kuin uusin star wars, jurassic world jne.. Mitä trailerin perusteella voi päätellä niin tämä näyttää erittäin lupaavalta ja esim. jokerin tapauksessa ollaan otettu aika paljon askeleit alkuperäiseen suuntaan, mikä on ihan hyvä asia (toisaalta edellinen jokeri oli ihan sairaan hyvä, vaikkei muistuttanut alkuperäistä ei sitten missään muodossa). Ben Affleck Batman roolissa pistää kyllä miettimään sillä  no en varsinaisesti kammoksu näyttelijää ja mitä häneltä olen nähnyt niin ihan hyvin hän roolinsa vetää, mutta minun mielestäni hän ei ole ehkä se paras vaihtoehto batmanin rooliin. Toivon kyllä olevani väärässä.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Seuraava elokuva perustaa samaan konseptiin. Batman v Superman. Tämäkin näyttää lupaavalta trailerin perusteella ja itse varsinkin pidin Supermanin näyttelijä valinnasta jo hänen edellisen elokuvan aikana. Myös uudet näyttelijävalinnat ovat ainakin nimellisesti osuneet ihan nappiin sillä nimet Jesse Eisenberg (Social Network) ja Ezra Miller (Elämäni seinäruusuna) ovat ihan omien suosikeitteni kärkipäässä. Ainut kysymysmerkki on taas Ben Affleck sillä jos hän ei onnistu niin elokuva on sillä taputeltu. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä tulevan pitää. 

Captain America: Civil War

Jatketaan vielä hetki supersankareiden parissa sillä näitä tahtoo tulla ensi vuonna, joka suunnalta. Tämä voi kuulostaa tyhmältä, mutta jotenkin tiedän jo nyt, että tulen pitämään tästä leffasta aivan mielettömästi. Marvel on tehnyt lähes järjestäin aivan loistavia elokuvia perän jälkeen ja täten uskallan odottaa tältäkin leffalta paaaljon. Elokuvassa esiintyy lähes kaikki Avengers hahmot muodostaen joukkueen niin Captein American kuin myös Iron Manin puolelle. En oikeastaan edes keksi mitään miksi tämä voisi mennä pilalle.

Deadpool

Deadpool on (yllätys yllätys) jälleen uusi sarjakuvahahmo. jonka Marvel nostaa valkokankaalle. En oikeastaan tiedä tästä kyseisestä hahmosta mitään, mutta trailerin perusteella olettaa, että tämä on vähän humoristisempi tapaus kuin muut Marvellin supersankari tekeleet. Traileri sai minut kiinostumaan elokuvasta ja odotan ihan mielenkiinnolla. Pieni kysymysmerkki on kuitenkin ilmassa päänäyttelijän suhteen sillä Ryan Reynolds ei ole näyttelijä minun makuuni ei sitten ollenkaan. Hän ei vaan osaa näytellä (ainakaan minun mielestän) tai siis hänen näyttely perustuu patsaana olemiseen ja ilmeettömyyteen, mutta jos hänellä on maski päällä niin tuo ei välttämättä kauheasti haittaa. Toivotaan ainakin näin.

Doctor Strange

Marvellilta ei totisesti hahmot lopu. Doctor Strange täydentää Marvellin jo nyt hirveän laajaa valikoimaa. Pakko myöntää etten tiedä tästäkään hahmosta mitään, mutta elokuvan näyttelijävalinnat ovat olleet kyllä nimekkäitä sillä sieltä löytyy esim. Rachel McAdams (True Detective), Benedict Cumberbatch (Uusi Sherlock), Tilda Swinton (Only Lovers Left Alive), Mads Mikkelsen (Casino Royale). Pelkästään nimekäs näyttelijäkaarti vetää puoleensa ja kun kyse on Marvellin tuotannosta niin ainakin itse odotan innolla ja suurella mielenkiinnolla, että mitä sieltä tulee.

X-Men: Apocalypse

Kyllä, vieläkin supersankareita tai ainakin osittain sinne päin. X-Men on ollu jo 2000-luvun alusta asti suuressa suosiossa ja edeltävien osien ansiosta se on nostanut päätänsä vielä pykälää korkeammalle. Tämäkin elokuva tulee sisältämään loistavia näyttelijöitä ja niistä mielenkiintoisempana nimenä pitäisin Oscar Isaacia sillä olen viime aikoina ruvennut lähes fanittamaan tätä näyttelijäa kiitos Star Warsin ja Indide Llewyn Davisin. En oikeastaan nää mitään syytä miksi tämäkään elokuva floppaisi. 

Rogue One: A Star Wars Story 

Tämä on yksi mielenkiintoisimmista tapauksista sillä luulin, että tämä on taas joku faniryhmän tekemä tekele, kuten suurin osa star wars tekeileistä imdb:n puolella näyttää olevan, mutta mitä vielä? Tämä olikin ihan kunnon elokuva, jossa esim. esiintyy niinkin nimekäs näyttelijä kuin Mads Mikkelsen. Tarina taitaa sijoittua aikaa ennen alkuperäistä trilogiaa ja jos en ihan väärin ole ymmärtänyt niin tämä liittyy jollain tavala disneyn tuottamaan Star Wars Rebels sarjaan. En voi sanoa, että odotan tätä yhtä kuumeisesti kuin esim. episodi kahdeksikkoa, mutta kyllähän tämä kelpaa näin välipalaksi sitä odotellessa.

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat

Paluu J.K. Rowlingin luomaan taikamaailmaan tapahtuu ensi vuonna! Tämä elokuva perustuu saman nimiseen kirjaan, jota en ole valitettavasti lukenut, joten en osaa sanoa yhtään, että mitä tuleman pitää, mutta mielenkiinnolla odotan tätä. En tietenkään odota, että tästä tulisi mikään pottereiden tapainen suuri menestystarina, mutta jos tässä olisi edes ripaus sitä mitä pottereiden aikana oli niin tämä saattaa olla ihan katsottava tekele. Muutenkin on ihan kiva päästä pitkästä aikaan takaisin tähän taikamaailmaan, jota pentuna niin ihailli.

Star Trek Beyond

En pitänyt ennen Star Trekeistä, mutta näiden kahden edellisen osan ansiosta olen pikkuhiljaa alkanut heltymään tällekkin sarjalle. Varsinkin toinen osa oli aivan loistava. En oikein tiedä mitä tästä sanoisi.. Noh toivon mukaan jatkavat siitä mihin edellisessä elokuvassa jäivät.

Independence Day: Resurgence 


Kun sain tietää, että tämä on tekeillä niin en tiennyt oikein miten se tieto olisi pitänyt ottaa vastaan. Tämä oli lapsuuteni yhtiä lempielokuvia ja toivon hartaasti ettei ne nyt niin sanotusti tee tätä vain siksi, että tämä on sen verran tunnettu tarina ja sitä kautta tästä on helppo lypsätä mammonaa. Will Smith ei ole ainakaan mukana ja muutenkin toi näyttelijä kaarti muutamaa lukuunottamatta näyttää aika nimettömältä, mutta se ei nyt kerro itse elokuvasta mitään. Toivon tämäkin mukaan onnistuu!

Muita odottamiani julkaisuja: The Promise, Zeroville, Clerks III (Kaksi ensimmäistä olivat todella häröjä komedioita, joissa ei oikeastaan tarina kiinostanut ollenkaan vaan enemmänkin ne vitsit elokuvan sisällä. Toivon mukaan tämä jatkaa sitä perinnettä :D), Hands of Stone, The Girl on the Train, Masterminds, Lemmikkien salainen elämä (Traileri oli ainakin ihan mahtava), Ice Age: Collision Course, Suuri puhallus 2 (Itse pidin ainakin ensimmäisestä osasta paljon ja toivon totisesti, että tämäkin onnistuu yhtä hyvin), The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist (Ensimmäinen osa oli yksi 2000-luvun parhaista kauhuelokuvista.),Neighbors 2: Sorority Rising, Viidakkokirja,  Kung Fu Panda 3 jne..

Mitäs elokuvia te odotatte?:)

Hyvää uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Odotan ehdottomasti parantumattomana Potterfanina eniten tuota Ihmeotukset ja niiden olinpaikat spinoffia (:

    Hyvää Uutta Vuotta sullekin! (:
    Oma kirjablogini löytyy täältä: http://elamalukijana.blogspot.fi/

    VastaaPoista