Viikon top-5

Top-5 tv-sarjat, jotka ansaitsisivat (tai vaihtoehtoisesti olisivat ansainneet) mielestäni enemmän huomiota.
Simpsonit tuskin tarvitsevat enempää huomiota.

5.Donnelyn mafiaveljet (The Black Donnellys 2007). 
Sarja seuraa neljää amerikkalaisirlantilaista Donnelyn veljeksen elämää, joka on jo sarjan nimestä päätellen aika rikollistäytteistä.  En ole pitkään aikaan katsonut näitä. Itseasiassa olen nähnyt tämän sarjan vain kerran (silloin kun se tuli vielä sub-tv:ltä), mutta syy ei ollut siinä, että sarja olisi ollut jotenkin huono vaan se, että sarja päätettiin lopettaa ensimmäisen tuotantokauden jälkeen sillä katsoluvut eivät olleet odotuksen mukaiset. Olen vieläkin hieman katkera siitä johtuen, että sarja lopetettiin noin ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että sarja oli paljon parempi kuin mitä katsojaluvut näyttivät.

4.Continuum (Continuum 2012).
Kanadalainen scifi sarja, joka sijoittuu samaan sekä vuoden 2077, että vuoden 2012 Vancuveriin.  Ilmastonmuutoksen myötä vuoden 2077 Vancuverista on tullut maailman johtava keskus, mutta se tulee uhatuksi sillä teloitetuksi tuomittu terroristiyhteisö pakenee menneisyyteen. Tapahtuman seurauksena myös Kiera Cameron (poliisi) joutuu tapahtuman keskipisteeseen eli vuoteen 2012 ja tämän seurauksena hänen on pysäytettävä terroristit jotka koittavat luoda sotaa menneisyydestä käsin. Olen katsonut kaksi kautta tätä ja en ymmärrä miksi tästä ei puhutu ollenkaan. En ole oikeastaan kuullut kenenkään tutun nähneen tai edes kuulleen tästä sarjasta, mikä on aika harmi sillä sarja on yllättävän hyvä ja mielestäni ansaitsisi enemmön huomiota.

3.Love (Love 2016)
Sarja kertoo kahdesta ihan erillaisesta ihmisestä jotka törmäävät sattumalta kioskilla ja tutustuvat erillaisten vastoinkäymisten jälkeen toisiinsa. Mickey on alkohilisti sekä seksiriippuvainen ja todella arvaamaton kun taas Gus on hiljanen, kiltti ja ennen kaikkea niin steroatyyppisesti ennaltaarvattava kaveri kuin vain voi olla. Uusi netflix-sarja, johon törmäsin ihan vahingossa ja sen seurauksena katsoin koko sarjan yhteen putkeen. Sarjan nimestä vois päätellä, että sarja olisi aika siirappinen jne.. mutta todellisuudessa sarja on enemmänkin komediaa ja nimen omaan semmoista komediaa mikä ei välttämättä sovi ihan pienempien lasten silmille. Itse tykkäsin ensimmäisestä kaudesta ja suosittelen sarjaa teille, jotka tykkäätte esim. Paksuna elokuvasta.

2.Merlin (Merlin 2008)
Merlin on varmasti kaikille tuttu hahmo ja tämän tarinan aikana seurataan nuorta merliiniä, jonka tehtävänä on suojella tulevaa kuningasta prinssi Arthuria. Nämä viimeiset kaksi sarjaa ovat suosittuja, mutta mielestäni voisivat olla vieläkin suositumpia. Merlin oli todellinen yllätys minulle, sillä sarja vaikutti aluksi aika köyhkäiseltä ja mitättömältä, mutta mitä vielä, jäin koukkuun ja siitä tuli yksi suosikeistani. Eteenkin Merlinin ja Arthurin välinen suhde on varsin koominen ja mielenkiintoinen.


1.Newsroom (The Newsroom 2012)
En osaa sanoa yhtä lempisarjaa, mutta jos joku kysyisi sitä minulta niin tämä voisi olla yksi niistä, jota miettisin siinä vaiheessa. Newsroom sioittuu nimensä mkaisesti tv-uutisten ja niiden kulisseissa tapahtuviin asioihin. Sarjan päähenkilö on suosikki uutisankkuri Will McAvoy, joka sarjan alussa on vietävissä sinne sun tänne kuhan katsojaluvut ovat korkealla, mutta sitten tulee muutos ja hänen johtama uutisryhmä alkaa kertomaan kansalle oikeita uutisia ja totuuksia sen sijaan, että havittelisivat katsojaia lisää. Tämän seurauksena Will ja hänen työkaverinsa joutuu ties minkälaisiin vaikeuksiin. Tämä sarja on vaan niin hyvä. Sarjan sarkasmi ja huumori on aivan loistavaa. Will McAvoy on yksi lempihahmoistani ikinä. Sarjan muut hahmotin ovat ihan loistavia. Ainoa miinus tulee ehkä hieman ennalta-arvattavista parisuhde jutuista, mutta se on niin tois-sijainen juttu tämän sarjan aikana, että minua se ei liikuttanut, ei sitten ollenkaan. Kannattaa ehdottomasti katsoa!

Onko teillä mielessänne jokin sarja joka ansaitsisi mielestänne enemmän huomiota? 

3 kommenttia:

 1. Tanskalainen petos on aika jännä, jota seuraan. Alle jää Mr Selfridgen kolmas tuotantokausi, jota seuraan siis vähän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole nähnyt kumpaakaan nähnyt, joten pitääpä ottaa noista selvää!:)

   Poista
 2. Helou, blogistani löytyisi sinulle haaste! :)

  http://kirjamaailma0.blogspot.fi/2016/05/unpopular-bookish-opinions.html

  VastaaPoista